Having multiple problems....

A historical forum for issues reported in the suggestions and bugs forum that have been subsequently fixed or resolved.
Post Reply
pictuswhiptail
Posts: 2
Joined: Wed Feb 01, 2017 11:27 pm
My cats species list: 8 (i:0, k:8)
My aquaria list: 1 (i:0)
Location 1: Coast of Maine
Location 2: USA
Interests: Catfish, guitar, writing, reading

Having multiple problems....

Post by pictuswhiptail » Thu Feb 16, 2017 7:30 pm

Hello, new to site, would like to stick around but can't seem to get anything accomplished...

Can't upload fish photos
Can't edit aquarium details
Can't edit fish details
Can't add fish to aquarium
Can't add aquarium photos

I keep getting this message:

Fatal error: Uncaught Error: Class 'fileupload' not found in /home/webcat/planetcatfish.com/common/my_aquaria.php:167 Stack trace: #0 /home/webcat/planetcatfish.com/common/my_aquaria.php(88): arn_myaqua_guts(4912, 0, 'validate', 'pictuswhiptail', NULL, 0) #1 {main} thrown in /home/webcat/planetcatfish.com/common/my_aquaria.php on line 167

please help

User avatar
Jools
Expert
Posts: 13735
Joined: Mon Dec 30, 2002 3:25 pm
My articles: 181
My images: 883
My catfish: 240
My cats species list: 81 (i:5, k:16)
My aquaria list: 23 (i:12)
My BLogs: 7 (i:5, p:192)
Location 1: M8
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, SCI-FI, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: Having multiple problems....

Post by Jools » Fri Feb 17, 2017 6:32 am

The upload function is broken following the recent forum upgrade,I'm working on this at present and hope to have a solution soon. Sorry for the inconvenience, it's a big learning curve getting this up and running in the new environment.

Jools

User avatar
Jools
Expert
Posts: 13735
Joined: Mon Dec 30, 2002 3:25 pm
My articles: 181
My images: 883
My catfish: 240
My cats species list: 81 (i:5, k:16)
My aquaria list: 23 (i:12)
My BLogs: 7 (i:5, p:192)
Location 1: M8
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, SCI-FI, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: Having multiple problems....

Post by Jools » Sun Feb 19, 2017 8:33 am

Hi all,

At the end of a long process (I think about 18 hours in several sessions), I've got the the image file uploads to work again after the phpBB/forum upgrade.

Thanks, as ever, for your patience - this was a painful experience for everyone. On the (small) plus side, the uploads are more secure and hopefully more user friendly in terms of their being site wide, common error messages and also the file type and size options are both standarised and increased for larger images.

If you find any problems uploading images (to my cats, aquaria, blogs and via admin) please post here.

Cheers,

Jools

User avatar
MarcW
Posts: 135
Joined: Tue Feb 01, 2011 3:20 pm
My cats species list: 9 (i:2, k:5)
My aquaria list: 3 (i:1)
My BLogs: 3 (i:8, p:148)
Location 1: Hampshire
Location 2: UK

Re: Having multiple problems....

Post by MarcW » Mon Feb 20, 2017 9:30 am

Seems to work fine now, thanks for all the work you put in Jools.

Fundulopanchax76
Posts: 29
Joined: Wed Mar 09, 2016 10:06 am
My cats species list: 5 (i:0, k:4)
Location 1: Bulgaria
Location 2: Sliven

Re: Having multiple problems....

Post by Fundulopanchax76 » Tue Feb 21, 2017 7:47 am

I couldnt upload pictures yesterday too !

User avatar
Jools
Expert
Posts: 13735
Joined: Mon Dec 30, 2002 3:25 pm
My articles: 181
My images: 883
My catfish: 240
My cats species list: 81 (i:5, k:16)
My aquaria list: 23 (i:12)
My BLogs: 7 (i:5, p:192)
Location 1: M8
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, SCI-FI, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: Having multiple problems....

Post by Jools » Tue Feb 21, 2017 6:35 pm

Fundulopanchax76 wrote:
Tue Feb 21, 2017 7:47 am
I couldnt upload pictures yesterday too !
OK, what was the error message given when you tried to do this please?

Cheers,

Jools

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests