Error message when quick adding an existing species

A historical forum for issues reported in the suggestions and bugs forum that have been subsequently fixed or resolved.
Post Reply
User avatar
bekateen
Posts: 6704
Joined: Tue Sep 09, 2014 5:50 pm
I've donated: $40.00!
My articles: 4
My images: 65
My cats species list: 107 (i:37, k:43)
My aquaria list: 30 (i:14)
My BLogs: 35 (i:120, p:1816)
My Wishlist: 39
Spotted: 131
Location 1: USA, California, Stockton
Location 2: USA, California, Stockton
Contact:

Error message when quick adding an existing species

Post by bekateen »

Hi Jools,
I tried to add Hypostomus spiniger in response to Karsten's post about H. commersoni, but I received this error after pressing submit:
Fatal error: Uncaught Error: Using $this when not in object context in /home/webcat/planetcatfish.com/admin/functions/add_species.php:110 Stack trace: #0 /home/webcat/planetcatfish.com/admin/classes/quick_add_species.php(51): add_species('Hypostomus spin...', true, 5) #1 /home/webcat/planetcatfish.com/admin/index.php(351): quick_add_species->submit(Object(phpbb\db\driver\factory)) #2 /home/webcat/planetcatfish.com/admin/index.php(297): arn_admin_guts('qas', Object(phpbb\db\driver\factory), Object(phpbb\user), '5.2.0') #3 {main} thrown in /home/webcat/planetcatfish.com/admin/functions/add_species.php on line 110
Cheers, Eric
Image
http://youtube.com/user/Bekateen1
Would you like to buy my fish? Click HERE for prices.
Buying caves from https://plecocaves.com? Plecocaves is now sponsoring Bekateen's Fishroom. Use coupon code "bekateen" (no quotes) for 15% off your order.
User avatar
Jools
Expert
Posts: 14971
Joined: Mon Dec 30, 2002 3:25 pm
My articles: 190
My images: 913
My catfish: 243
My cats species list: 89 (i:0, k:6)
My aquaria list: 2 (i:2)
My BLogs: 7 (i:5, p:194)
My Wishlist: 18
Spotted: 975
Location 1: M8
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, Sci-Fi, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: Error message when quick adding an existing species

Post by Jools »

This bug is fixed. Bit of an obscure one, the bug would only appear if you tried to "quick add" a species name that already existed but as a synonym of something else. Anyway, the whole thing now works as it should. Want to try it out?

:-)

Thanks for reporting,

Jools
Post Reply