on mouse over thumbnail not working again?

A historical forum for issues reported in the suggestions and bugs forum that have been subsequently fixed or resolved.
Post Reply
User avatar
bekateen
Posts: 8970
Joined: 09 Sep 2014, 17:50
I've donated: $40.00!
My articles: 4
My images: 130
My cats species list: 142 (i:102, k:39)
My aquaria list: 36 (i:13)
My BLogs: 44 (i:149, p:2653)
My Wishlist: 35
Spotted: 177
Location 1: USA, California, Stockton
Location 2: USA, California, Stockton
Contact:

on mouse over thumbnail not working again?

Post by bekateen »

Hi Jools,

I'm not seeing the on-mouse-over thumbnails appear when I hover over CLOG-tagged names in the forum. Is it just me and my browser? (both on my phone (android) and on CHROME on PC).

e.g.,

Weirdly, the thumbnail appears when I'm writing or editing a post and I use the "preview" button on the post (I can over over clog tagged names and see the thumbnails), but the moment I hit submit to finalize the post and try hovering over the name, no thumbnail appears.

Cheers,
Eric
Image
Find me on YouTube and Facebook: http://youtube.com/user/Bekateen1; https://www.facebook.com/Bekateen
Buying caves from https://plecocaves.com? Plecocaves sponsor Bekateen's Fishroom. Use coupon code "bekateen" (no quotes) for 15% off your order.
User avatar
Jools
Expert
Posts: 15985
Joined: 30 Dec 2002, 15:25
My articles: 197
My images: 944
My catfish: 238
My cats species list: 87 (i:13, k:1)
My aquaria list: 21 (i:13)
My BLogs: 7 (i:7, p:202)
My Wishlist: 23
Spotted: 447
Location 1: Middle Earth,
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, Sci-Fi, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: on mouse over thumbnail not working again?

Post by Jools »

It's a bug looking into it.


Jools
User avatar
Jools
Expert
Posts: 15985
Joined: 30 Dec 2002, 15:25
My articles: 197
My images: 944
My catfish: 238
My cats species list: 87 (i:13, k:1)
My aquaria list: 21 (i:13)
My BLogs: 7 (i:7, p:202)
My Wishlist: 23
Spotted: 447
Location 1: Middle Earth,
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, Sci-Fi, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: on mouse over thumbnail not working again?

Post by Jools »

The tooltip code is some 20 years old. It was cutting edge then but is super clunky now. So, I've ripped it out and replaced it with the modern way of doing similar. In the forum, it's not finished yet, but at least we have the image back.

There are about 20 other uses of tooltips outside of the forum, so off to go modernise them too - great to simplify the site's codebase.

Cheers,

Jools
User avatar
bekateen
Posts: 8970
Joined: 09 Sep 2014, 17:50
I've donated: $40.00!
My articles: 4
My images: 130
My cats species list: 142 (i:102, k:39)
My aquaria list: 36 (i:13)
My BLogs: 44 (i:149, p:2653)
My Wishlist: 35
Spotted: 177
Location 1: USA, California, Stockton
Location 2: USA, California, Stockton
Contact:

Re: on mouse over thumbnail not working again?

Post by bekateen »

Looks like it's fixed! Thanks Jools!

Cheers, Eric
Image
Find me on YouTube and Facebook: http://youtube.com/user/Bekateen1; https://www.facebook.com/Bekateen
Buying caves from https://plecocaves.com? Plecocaves sponsor Bekateen's Fishroom. Use coupon code "bekateen" (no quotes) for 15% off your order.
User avatar
Jools
Expert
Posts: 15985
Joined: 30 Dec 2002, 15:25
My articles: 197
My images: 944
My catfish: 238
My cats species list: 87 (i:13, k:1)
My aquaria list: 21 (i:13)
My BLogs: 7 (i:7, p:202)
My Wishlist: 23
Spotted: 447
Location 1: Middle Earth,
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, Sci-Fi, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: on mouse over thumbnail not working again?

Post by Jools »

I've been working on this and I now think I've got the final (for the next 10 years! :-) version working. You can see it on the first page I've refreshed here:

https://www.planetcatfish.com/common/re ... pdates.php

Will post again when this is rolled out across the whole site.

Cheers,

Jools
User avatar
Jools
Expert
Posts: 15985
Joined: 30 Dec 2002, 15:25
My articles: 197
My images: 944
My catfish: 238
My cats species list: 87 (i:13, k:1)
My aquaria list: 21 (i:13)
My BLogs: 7 (i:7, p:202)
My Wishlist: 23
Spotted: 447
Location 1: Middle Earth,
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, Sci-Fi, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: on mouse over thumbnail not working again?

Post by Jools »

This is now fixed/upgraded across the site.

Cheers,

Jools
User avatar
Jools
Expert
Posts: 15985
Joined: 30 Dec 2002, 15:25
My articles: 197
My images: 944
My catfish: 238
My cats species list: 87 (i:13, k:1)
My aquaria list: 21 (i:13)
My BLogs: 7 (i:7, p:202)
My Wishlist: 23
Spotted: 447
Location 1: Middle Earth,
Location 2: Scotland
Interests: All things aquatic, Sci-Fi, photography and travel. Oh, and beer.
Contact:

Re: on mouse over thumbnail not working again?

Post by Jools »

Addendum:

:-)

... and now with Star Wars transition circular wipe style. Work here is done! Have done quite a lot of work on the styles across the site. New button styles, the fonts across the site are now standardised (hasn't worked since 2003!) and some other background fixes.

I'm leaving this alone for the next decade!

Cheers,

Jools

Note: This feature only works on the most modern, feature rich browsers, eventually all should have this. Less feature rich browsers will see the image simply fade in meantime.
Post Reply

Return to “All Resolved Issues”